Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за 156 2.4 М-джет

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    За шума съм категоричен, че не е от мотора+ това го има и на 6та скорост с 60..което си е 1000 оборота ....тресенето също е повече от приемливото.Все пак карам и Марея 1.9ЖТД и имам идея какво е в дизел....и то ЖТД
    Виж за скъсани тампони ауспуха, дали е здрава меката връзка, за скъсани шпилки по изпускателните колектори и също така дали не опира някъде по купето ауспуха.
    Успех!
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      Виж за скъсани тампони ауспуха, дали е здрава меката връзка, за скъсани шпилки по изпускателните колектори и също така дали не опира някъде по купето ауспуха.
      Успех!
      Добре меката връзка , ако е скъсана на 1000 оборота на 6та изобщо нищо не трябва да чува поне при мен така беше. Изобщо свързано с изпускателната система не виждам как ще е от там проблема след като се появява при скорост над 60 км/ч незавизимо с колко оборота.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Бобо каза да изчакам, да легнат сегментите и тогава да видим как ще е....
        Освен това термостата си ми бил наред, а уредчетата на 2.4 20в били калпави....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
          Добре меката връзка , ако е скъсана на 1000 оборота на 6та изобщо нищо не трябва да чува поне при мен така беше. Изобщо свързано с изпускателната система не виждам как ще е от там проблема след като се появява при скорост над 60 км/ч незавизимо с колко оборота.
          Колегата визира меката връзка като евентуална причина за вибрациите. Както виждаш проблемите са два на колата - някакъв шум при движение и тресене на празен ход.
          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

А какво сте и правили на колата ако не е тайна? Основен?

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
              А какво сте и правили на колата ако не е тайна? Основен?
              да
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
              X